Seuraamisesta istumista ja maahanmenoa. Ei sekoittunut, ja vaikutti nopealta. Vihdoinkin maahan mennään Likka-tyyliin! Jokin aika sitten yhdistin liikkeisiin liikesignaalit eli perusasennossa on tietty silitys ennen liikettä. Otin tarkoituksella luoksetuloja kokeenomaisestii. Nythän tuo on lähinnä orientoitunut piiiitkään paikallaoloon ohjaajan mennessä seisomaan kauemmas - olipa sitten ohjaajan selkä taikka etumus näkyvillä. Heitin jokaisella luoksetulokerralla pallon taakse, jotta sais vauhtia lisää.

Otimme hyppimisnoutoja pallolla. Esteiden väli oli metri, ja menihän se tuokin vihdoin sekaisin, että mistä tullaan takaisin. Tätä harjoittelimmekin vähän kauemmin. Tuossa joku päivä hyppyytin Pimua korkeuden ollessa yli 110cm, ja hyvin meni. Tänään este oli treenin aiheesta johtuen todella matalalla, ja voi voi kun kolisi: se ei paljon katsellut ponnistuskohtia, koska esteen pystyi ns. juoksemaan läpi. Tollo eläin.

Treeni loppui eteenmenoihin, kahdesti pysäytyksen kera . Onnistui hyvin. Lopuksi vielä ilman pysäytystä. Eteenmenon valmisteleva osuus on hieman erinnäköistä kuin muu seuraaminen, mutta puutun siihen sitten kokeen jälkeen...