Täysmittainen ruutu. Koira ei nähnyt esineiden vientiä. Vein molempiin takakulmiin, ja lisäksi yhden esineen lähelle toista etukulmaa. Edessä oli kengänpohjallinen ja takana pieni hiuslenkki. Koira lähti ensimmäisellä suoraan, ja vaikka lähtövauhti oli hirmuinen niin pysähtyi kuin seinään saadesssaan hajun pohjallisesta. Toisella lähetyskerralla lähti  kaartaen vinoon kohti väärää kulmaa. Ei-käskystä koira pysähtyi heti, ja lähti ilman käsienheiluttelua oikeaan suuntaan. Pieni esine nousi hyvin. Toisen takakulman esineelle mentiin ensimmäisellä yrityksellä suoraan.

Eteenmeno eilisen toisinto. Meni hieman paremmin kuin eilen. Lisäksi otin eteenmenoa niin, että käsimerkkikäskystä lensi pallo eteen. Ei tuo heittokäsi kyllä aina oikein totellut.

Agilityssä hyppyytin koiraa tiukoista kulmista ja kovalla vauhdilla tarkoituksena saada se tiputtamaan esteitä. Yllättäen vain yksi tippui. Keppien osalta otettiin ensimmäisen välin hakemista eri suunnista oikealta puolelta. Lopuksi otettiin koko keppijonoa ohjaaja oikealla puolella. Se meni ihan ok niin, että joko näytti hieman kädellä tai sanoi käskyn uudelleen. Jos jäin itse taakse, ja lähetin sen kepeille  ilman lisäapuja niin se meni kolmisen väliä.

Meidän touhuja seuraili kolme pojankoltiaista. Ihailivat siinä koiraa, ja lupasin, että saavat tulla silittämään. Yksi pojista kysyi: "Onko se rottweiler?".