Agilityssa jatkoimme keppien ja kontaktien harjoittelemista pallopalkalla. Treenit menivät tänään erityisen hyvin. Pieni tauko kontakteista on näköjään ollut vain hyväksi. Opetan tuolle kontakteja on-off -tyylillä.

Este- ja hyppynoutoja otin enimmäkseen vain pallolla. Koiran ei tarvinnut tehdä mitään muuta kuin tuoda se pallo oikeaa reittiä pitkin. Heitin tarkoituksella palloa hyyyvin vinoon ja lähietäisyydelle. Aluksi taas oli menossa ohi esteen tai vaihtoehtoisesti palautuksen hypyn skippasi, mutta äkkiä se hoksasi, että mistä olikaan kyse.

Maa- ja istutreenit jatkuivat taas tänään. Otin apuvälineeksi oksan, jotta ulottuisin helpommin ilman turhia fyysisiä eleitä. Olen kyllä tyytyväinen tämän päivän treeniin tältäkin osin. Seuruutin koiraa pitkää suoraa sekä erikseen harjoittelimme oikealle käännöksiä välittömällä palkalla.

Lopuksi otimme kaksi pitkää paikallaoloa. Ensimmäinen ilman suorittavaa koirakkoa, ja toisen suorittavan koirakon kera. Muuten meni kerrassaa mallikkaasti, mutta kun toisella kerralla jätin koiran, niin sen molemmat kyynärpäät nousivat maasta sen kuikuillessa kentälle saapuvaa parivaljakkoa, jolloin piti karjaista käsky uudelleen. Ohjaaja palkkasi koiraansa tottisliikkeiden välissä narupallolla, joten olin kyllä tyytyväinen Pimun rauhallisuuteen.