Janatreenit eiliseen malliin muuten, mutta tällä kertaa janan päässä makupalaläjä. Lähetysmatkat 5-25m. Otin lähetyksiä seitsemän, ja kaikki samalta puolelta, koska eipä sitä jälkeä siis ajettu metriäkään, vaan namien häivyttyä siirryttiin uuteen lähetyspaikkaan. Lähetyspaikalle siirtyminen tapahtui ihan hallitusti.

Eteenmenoja kahdella eri kentällä kahdella eri esineellä vähän pitemmällä matkalla. Koira eteni päättäväisesti perille asti, vaikka ei nähnytkään vientejä. Otin molemmilla kentillä lopuksi eteenmenon niin, että yhdessä veimme lelun kentän reunalle selvästi piiloon eli koiran piti vetää "pusikkoon". Viennin jälkeen lähetys tapahtui välittömästi, ja onnistui ok.

Jäävistä otettiin maa ja istu. Liikkeet menivät muutaman kerran sekaisin - johtuen varmaankin pakotteiden samanlaisuudesta (eli ohjaajalla meni pasmat hieman sekaisin..). Otin liikkeitä nopeassa tempossa tiuhaan tahtiin. Maahanmeno oli ihan näpsäkkä, muutaman kerran koira meni turhan vinoon. Istuminen oli aluksi aivan kamalan hidas. Loppujen lopuksi sekin meni mukavan nopeasti, vaikka ei kyllä vielä tavoitteiden mukaisesti.

Paikallaoloakin otettiin. Menin noin 40 askeleen päähän, ja olin koko ajan selin. Koira oli seitsemisen minuuttia makoilemassa rauhallisesti. Vähän matkan päässä rakennettiin kehää, ja oli muita koiria, mutta ei kuitenkaan ollut suorittavaa koiraa. Myöhemmin otettiin minipaikallaoloa lähietäisyydeltä toisen koirakon tehdessä tottista lelupalkalla - ei vikissyt, ja oli muutenkin rauhallinen.