Eteenmenoa kahdella eri kentällä. Kerran jouduin kutsumaan koiran takaisin eli hyvin meni. Kasvatin taas vähän matkaa. Nyt pitää vain jankata tätä liikettä tarpeeksi, eikä ahnehtia liikaa.

Otin hyppy- ja estenoutoa. Ensimmäisellä kerralla koira oli menossa suoraan kapulalle viisveisaten esteestä. Toisella kerralla palautus meinasi tulla kierrettynä. Loput kerrat menivätkin nappiin. Heittelin tarkoituksella kapulaa myös vinoon. Eteenistuminen oli tiivis, mutta aavistuksen vino. Pimu ei pureskellut kapulaa, mutta piti melko löysästi. Vedinkin kapulasta kehoittaen koiraa samalla tiukentamaan otetta. Sivullesiirtyminen hyvä.

Keppejä otettiin ensimmäistä kertaa pallopalkalla. Välillä meni melko hyvin, välillä vähemmän hyvin. Naurussa oli pitelemistä, kun koira näytti saavan ajoittan totaalisen pläkautin, että mitä, täh, häh..ja jähmettyi hetkeksi paikalleen vikisten, että kun nyt en oikein taas osaa näitä..apuva. Mutta se selvästi ajatteli asiaa;) En ohjannut  tai sanonut sille mitään ko. tilanteissa, vaan se sai itse pähkäillä asian ydintä. Ja useimmiten se jatkoikin pujottelua oikealla tavalla.